Wait

Tulip Trade Event ook in 2019 in uw agenda!

20 t/m 22 Maart / Week 12

De tulpenteelt in Nederland staat drie dagen lang extra in de schijnwerpers tijdens het Tulip Trade Event! Drie dagen lang, in maart 2019, combineren exporteurs en veredelaars in het gehele land hun open dagen en dat alweer voor de vierde editie en deze keer de kans om die te combineren met een bezoek aan de Keukenhof.

Het Tulip Trade Event wil op termijn uitgroeien tot hét zakelijke promotieplatform voor de tulpensector en is daarin al goed op weg. Efficiënt voor buitenlandse relaties, die nu in een paar dagen tijd een compleet beeld van de handelspartijen in Nederland kunnen krijgen.

Wilt u met uw bedrijf ook deelnemen aan het Tulip Trade Event? Klik dan hier! Meer informatie over de deelnemers of wilt u uw reis alvast plannen? Klik dan hier!

 

Het Tulip Trade Event
verovert Nederland!

Verspreid over geheel Nederland nemen meerdere bedrijven deel aan het Tulip Trade Event. Op de plattegrond ziet u waar die exporteurs en veredelaars gevestigd zijn.

Zo kunt u alvast uw bezoek aan het Tulip Trade Event voorbereiden en een planning maken van de bedrijven die u wilt bezoeken.


TOP

Deel deze pagina

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS

1.2997207641602