Wait

Tulip Trade Event afgelast vanwege coronavirus

De organisatie van het Tulip Trade Event heeft in gezamenlijkheid besloten om het evenement af te gelasten vanwege het coronavirus. Het event zou plaatsvinden van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 maart. Tijdens het Tulip Trade Event zetten dertien tulpenbedrijven hun deuren open voor een groot aantal bezoekers uit binnen- en buitenland. 

Om de gezondheid en veiligheid van alle bezoekers, maar ook van deelnemende bedrijven en hun medewerkers niet onnodig in gevaar te brengen, is afgelasting van het evenement de meest verstandige keuze. Het besluit is genomen in overleg met alle deelnemende bedrijven en op advies van en in overleg met de RIVM en GGD GHOR Nederland om verspreiding van het virus te voorkomen. 

De organisatie en de deelnemende bedrijven laten weten de beslissing te betreuren, maar dat de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen vanzelfsprekend bovenaan staan. 

Dertien deelnemers
De dertien deelnemende bedrijven die het vijfde Tulip Trade Event een jaar uitstellen zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen’s Overseas, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

Check www.TulipTradeEvent.nl voor meer informatie en lees meer over de deelnemers!

TOP

Deel deze pagina

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS

1.3189392089844