Wait

Tiende editie Dutch Lily Days juni 2022

 

Op dinsdag 7 juni 2022 mag VWS het officiële startsein geven voor de tiende editie van de Dutch Lily Days. Na twee Dutch Lily Days-loze jaren, kijken de veertien deelnemende leliebollenexporteurs en -veredelaars reikhalzend uit naar het lelie-evenement. Bezoekers uit binnen- en buitenland zijn van harte welkom om het nieuwste en bestaande lelieassortiment te komen bekijken, zowel op de openingsdag, als op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 juni.

Aangezien er helaas nog steeds verschillende internationale reisbeperkingen van kracht zijn, bieden we ook de mogelijkheid om de Dutch Lily Days digitaal te bezoeken. Vraag naar de mogelijkheden via uw contactpersoon of via sales@vws-flowerbulbs.nl.

Trends en ontwikkelingen
Belangstellenden worden voor juni 2022 van harte uitgenodigd om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de lelieteelt. En net als voorgaande jaren zullen de Dutch Lily Days ook weer het decor zijn voor de introductie van innovaties. Kortom, een boeiend evenement en een absolute must voor iedereen die bij de lelieteelt betrokken is. Uiteraard zijn de voorbereidingen voor deze bijzondere editie op de achtergrond al in volle gang.

Terugblik
De invulling van de Dutch Lily Days dit jaar is ook bijzonder. Door de deelnemers is gekozen voor een terugblik op de afgelopen jaren die via nieuwsbrief en social media wordt verspreid. Deze terugblik geeft een impressie van P. Aker, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies, Lily Company, Mak Breeding, Onings Holland, C. Steenvoorden, GAV’s Lilies, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal van Zanten.

Meer informatie is te vinden op www.dutchlilydays.com

Virtual Dutch Lily Days 2020 bij VWS Flowerbulbs

x
x
x
x
x
TOP

Deel deze pagina

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS

1.2247467041016