Wait

VWS is Business Friend van WarChild

Als wereldwijd leverancier van bloembollen kom je ook allerlei situaties tegen tijdens je reizen of tijdens gesprekken met klanten, zo ook over situaties in gebieden waar War Child actief is. Wij wisten gelijk hoe belangrijk het is om deze organisatie te steunen in hun doelen en twijfelde geen moment toen de mogelijkheid kwam om Business Friend te worden.

Business Friends

Business Friends zijn bedrijven die helpen om het doel van War Child te bereiken: een toekomst in vrede voor oorlogskinderen. War Child zet programma’s op voor oorlogskinderen om de oorlog te verwerken en een toekomst op te kunnen bouwen. Bekijk hier het overzicht van onze Business Friends.

 

(Doop van de Tulipa L'Amite door Victor Reinier, Ambasadeur van WarChild)

Safe Spaces

Met de bijdragen van Business Friends investeert War Child in het programma Safe Spaces; veilige plekken waar kinderen terecht kunnen om hun oorlogservaringen te verwerken. Met psychosociale hulp, creatieve workshops, onderwijs en bescherming kunnen kinderen zich ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen en bouwen aan een vreedzame toekomst.

Business Friends steunen War Child en het Safe Spaces programma structureel met een bijdrage tussen de € 200 en € 1000 per maand. Voor minimaal één jaar. Uw bijdrage kan fiscaal aftrekbaar zijn.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast uitzicht op een beter bestaan voor oorlogskinderen levert het Business Friendship ook voordelen voor uw bedrijf op. U neemt deel aan een groeiend netwerk van actieve ondernemers, u steunt een concreet project en bovenal toont u de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf. Lees mee wat onze huidige Business Friends vertellen over hun betrokkenheid bij War Child.

Steun oorlogskinderen en word Business Friend!

We verwelkomen u graag als Business Friend van War Child! Wij nodigen u voor een kennismaking uit bij ons op kantoor of wij komen bij u langs. Voor het maken van een afspraak, voor vragen en meer informatie neemt u contact op met Emma Wille op 06-52608409 of emma.wille@warchild.nl. Of neem contact op met Céline van Dormalen op 06-28229843 of celine.vandormalen@warchild.nl.

U kunt zich direct aanmelden via het digitale inschrijfformulier of via het machtigingsformulier, dat u ingescand retour kunt sturen naar emma.wille@warchild.nl.

(Bron: www.warchild.nl)

 

TOP

Deel deze pagina

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS

1.7288970947266