Wait

Hier heeft u de directe links naar onze "Flowerbulbs APP"; een zeer uitgebreide app die alle informatie per soort vermeld. Lelie, Tulp, Gladiool en Iris zijn de bloembol soorten die in de app zijn opgenomen. Ten minste 1.000 verschillende soorten staan doorgaans in onze app vermeld.

vws-flowerbulbs-app flowerbulbs-app-vws

Eenmaal de app gedownloaded zal deze bij het eerste gebruik automatisch alle bestanden binnen halen van de groep LELIE. Wanneer u in het MENU op UPDATE drukt kunt u de keuze van de hoofdgroepen wijzigen en daar kiezen uit LELIE, TULP, GLADIOLUS en IRIS 

Hoe werkt het ?

Ga naar de Google Play Store (Android) of de App Store (I-OS) en zoek bijvoorbeeld op "VWS" of “flowerbulbs” of scan de QR code in de folder en installeer vervolgens de APP. Bij het eerste gebruik staat automatisch de groep LELIE aangevinkt. Wanneer u de andere groepen (TULP, GLADIOOL, IRIS) ook wilt downloaden, vink deze dan ook aan.

U kunt de APP updaten door in het MENU op UPDATE te klikken, u krijgt dan diverse keuzes. Hier kunt u aanvinken welke product groep(en) u wilt updaten en in welke resolutie. Voor een mobiele telefoon raden wij aan de lage resolutie te gebruiken en voor tablets de hoge resolutie. Wanneer wij wijzigingen in het assortiment hebben doorgevoerd zal onder in beeld een update melding komen te staan. 

Na het downloaden bent u in het bezit van de eerste, snelste en ook offline werkende bloembollen APP voorzien van uitgebreide soort informatie. 

Druk nu op de productgroep naar keuze of zoek een soort via de zoekfunctie bovenin. Als u het gewenste soort heeft gevonden kunt u op “information” klikken onderin het scherm, u krijgt dan de uitgebreide informatie te zien.

De APP wordt regelmatig bijgewerkt en nieuwe soorten worden continu toegevoegd. De APP werkt volledig zonder internetverbinding, maar kijkt bij het opstarten wel of er een dataverbinding beschikbaar is om u op de hoogte te brengen van eventuele updates. Indien er een update beschikbaar is, zal er onderin bij het lampje een uitroepteken verschijnen. Ook in het blokje “Info Message” zal een nieuwe tekst verschijnen. In het menu zitten een aantal keuzes die wel een internet verbinding vereisen.

Voor eventuele vragen, suggesties en opmerkingen kunt u de contact buttons in het beginscherm gebruiken. Voor vragen kunt u uiteraard ook altijd onze ICT afdeling benaderen.

 

 
     

 

 

 

TOP

Deel deze pagina

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS

1.0654373168945