Wait

Hier heeft u de directe linken naar onze "Flowerbulbs APP" een zeer uitgebreide app met alle info per bloembol. Lelie, Tulp, Gladiool en Iris zijn de bloembol soorten welke in de app zijn opgenomen. Tenminste 1000 verschillende soorten staan doorgaans in onze app vermeld.

vws-flowerbulbs-app flowerbulbs-app-vws

Eenmaal de app gedownloaded dient u deze een eerste keer te updaten na het herstarten. Enkele apparaten onthouden de app in het geheugen waardoor een update een enkele keer kan mislukken. U dient dan de app geforceerd te stoppen bij uw toepassingen, deze te herstarten en de update nogmaals uit te voeren. U zult dan wel de nieuwe afbeeldingen zien. Voor vragen kunt u uiteraard altijd onze ICT afdeling benaderen.

De app zal gemiddeld twee keer per maand worden geupdated, afhankelijk van de seizoenen.

Download de handleiding hier of lees hieronder verder.
 

Hoe werkt het ?

Ga naar de Google Play Store (Android) of de App Store (I-OS) en zoek op “flowerbulbs” of scan de QR code op de folders en kies daarna uw besturingssysteem en installeer vervolgens de APP. Wanneer u de APP
voor de eerste keer de opent, dient u een update uit te voeren om de complete foto database binnen te halen op uw mobiele apparaat. U kunt de APP updaten door op het lampje in de rechter bovenhoek te klikken, u
krijgt dan diverse keuzes. Hier kunt u aanvinken welke product groep(en) u wilt updaten en in welke resolutie. Voor een mobiele telefoon raden wij aan de lage resolutie te gebruiken en voor tablets de hoge resolutie.

Na het downloaden bent u in het bezit van de eerste bloembollen APP voorzien van uitgebreide soort informatie. De aangevinkte keuze(s) bij de update zijn nu blauw gekleurd in het startscherm. U kunt uw keuze altijd via de update-functie aanpassen.
Druk nu op de productgroep naar keuze of via de zoekfunctie. Als u het gewenste soort heeft gevonden kunt u op “informatie” klikken onderin het scherm, u krijgt dan de uitgebreide informatie te zien.
De APP wordt regelmatig bijgewerkt en nieuwe soorten worden continu toegevoegd. De APP werkt volledig zonder internetverbinding, maar kijkt bij het opstarten wel of er een dataverbinding beschikbaar is om u op de
hoogte te brengen van eventuele updates. Er zal dan bij het lampje een uitroepteken verschijnen, wat aangeeft dat er een update is klaargezet. Ook in het blokje “Info Message” zal een nieuwe tekst verschijnen.

Voor eventuele vragen, suggesties en opmerkingen kunt u de contact buttons in het beginscherm gebruiken.

 

 

 

TOP

Deel deze pagina

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS