Wait

De Royal Flora Holland Trade Fair - 6 t/m 8 november 2019

Wat de bol???  Je hebt de pagina gevonden waar je je gratis kaarten kunt registreren voor de Trade Fair Aalsmeer!!! Voor diegene die onze stand bezoeken hebben we zelfs nog een leuk cadeautje klaar liggen maar dat onthullen we pas vlak voor de beurs dus hou onze site en social kanalen in de gaten....

Bezoek ons op standnummer: 22.07

 

Practical information

Location Trade Fair Aalsmeer 2019
Auction grounds Royal FloraHolland Aalsmeer
Entrance yellow elevator (Flower hall)
Entrance brown elevator (Plants hall)
Legmeerdijk 313
1431 GB Aalsmeer
The Netherlands

 

Opening hours Trade Fair Aalsmeer 2019

  • Wednesday November 6th: 09:00 - 17:00
  • Thursday November 7th: 09:00 - 17:00
  • Friday November 8th: 09:00 - 15:00

Deze handelsbeurs is dé plaats waar de internationale sierteelt samenkomt, om te netwerken en om kennis en inspiratie op te doen.

Kwekers en veredelaars uit binnen- en buitenland presenteren hun aanbod en tonen de nieuwste productontwikkelingen en concepten. Leveranciers presenteren een breed assortiment aan artikelen die van toegevoegde waarde zijn voor de sierteelt, zoals hoezen, vazen, sierpotten en steeketiketten.

Exporteurs, groothandelaren en hun klanten uit binnen- en buitenland laten zich op de Royal FloraHolland Trade Fair inspireren door een compleet overzicht van het aanbod bloemen, planten, productconcepten, noviteiten, marktontwikkelingen en consumententrends.

Noviteiten

Het vakpubliek maakt op de Royal FloraHolland Trade Fair kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van productontwikkelingen en innovaties die zo'n 650 kwekers en 50 toonaangevende veredelaars te bieden hebben. 

Noviteiten blijven op de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer een belangrijke publiekstrekker. Voor zowel kwekers als kopers zijn noviteiten een belangrijk middel om onderscheidend te zijn en te blijven op de internationale markt.

 

 

 

TOP

Deel deze pagina

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS

2.1633224487305